ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΣΤΟΧΟΣ

Η Τεχνική Εταιρεία CeTeC ασχολείται και αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την μελέτη, την κατασκευή και την διαχείριση κάθε τεχνικού κτιριακού έργου, είτε αφορά κατοικία ή επαγγελματικό χώρο ή τουριστικό ακίνητο ή επένδυση.

Φιλοσοφία

Έμφαση από τη CeTeC δίδεται:

 • στην λειτουργική αρχιτεκτονική
 • στη σύγχρονη αντισεισμική τεχνολογία
 • στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις των καιρών
 • σε θέματα ενέργειας-κλίματος
 • στην τεχνικό-οικονομική βελτιστοποίηση
 • στην πιστοποίηση υλικών και εργασιών

τόσο στη φάση του σχεδιασμού και της μελέτης όσο και στη φάση της κατασκευής.

Επιλέγονται τα πλέον σύγχρονα υλικά δόμησης αρχιτεκτονικές γραμμές οποιασδήποτε απαίτησης, τεχνογνωσία από τις τελευταίες μεθοδολογίες ανάλυσης, σχεδιασμού και κατασκευής έτσι ώστε να προκύψει ένα τελικό προϊόν:

 • υψηλής ποιότητας
 • υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας
 • μέγιστης αντισεισμικής προστασίας
 • μέγιστης συνεργασιμότητας υλικών
 • απόλυτης φιλικότητας προς το περιβάλλον
 • πλήρους ενεργειακής επάρκειας
 • βέλτιστου κόστους
 • υψηλής εμπορικής αξίας.

Στόχος

Η παρουσία μας στο χώρο της μελέτης-κατασκευής, κυρίως σε κτιριακά έργα της επιστήμης του Πολιτικού Μηχανικού, ξεκινά είκοσι πέντε χρόνια πριν, στοχεύοντας πάντα σε έργα με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την εφαρμοσμένη τεχνολογία. Σε κάθε περίπτωση η τεχνική υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών από τη CeTeC γίνεται με αξιοπιστία, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Στόχος μας, να καλύψουμε πλήρως κάθε ανάγκη σας, από την επιλογή του ακινήτου σας μέχρι την πλήρη διεκπεραίωση των επενδύσεων σας.

H ομάδα μας

Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός, MSc

Ο Κωνσταντίνος Ε. Μιχαλόπουλος αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών το 1987, συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές το 1987-1988 στο Leeds University της Αγγλίας, και στη συνέχεια εργάστηκε από το 1988 έως και το 1991 στις εταιρείες μελέτης-κατασκευής Howard Humphreys & Partners και Wimpey Construction Ltd με έδρα το Λονδίνο, εμπλεκόμενος με σημαντικά έργα υποδομής της επιστήμης του Πολιτικού Μηχανικού. Το 1993 ίδρυσε το γραφείο μελετών Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος και ξεκίνησε να διδάσκει ως εξωτερικός συνεργάτης στη σχολή Έργων Υποδομής του ΑΤΕΙ-Πατρών μέχρι και το 2014. Από το 1997 εκτός από μελέτες, δραστηριοποιείται και στο χώρο της κατασκευής. Το 2002 ιδρύεται η εταιρεία μελετών & κατασκευών Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος & Συνεργάτες Ε.Ε η οποία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών εξελίχθηκε στη CeTeC. Είκοσι πέντε χρόνια βημάτων, συνεργασίας, εξέλιξης και εμπειρίας.

Άννα Λουίζα Αμπντάλλα, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Η Άννα Λουίζα Αμπντάλλα αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκπόνησε την διπλωματική της εργασία πάνω σε θέματα αστικού σχεδιασμού. . Έχει ειδικευτεί σε ζητήματα αρχιτεκτονικής ανάλυσης και αναπαράστασης ειδικών κτιριακών προγραμμάτων. Έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την μελέτη κατοικιών και κτιρίων ειδικών χρήσεων, αλλά και με θέματα αστικού σχεδιασμού. Εργάστηκε το 2006 - 2008 σαν εξασκούμενη φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στην εταιρεία Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος & Συνεργάτες, συμμετέχοντας στην εκπόνηση κτιριακών μελετών. Την περίοδο 2009 – 2011 συνεργάστηκε με το τεχνικό γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού Λυκούργου Πολυχρονόπουλου , στην Αθήνα. Από το 2012 μετακόμισε στην Πάτρα και συνεργάζεται με την εταιρεία CeTeC σαν Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Δήμητρα Μπουγά, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Η Δήμητρα Μπουγά αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στη συνέχεια παρακολούθησε το διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: Αρχιτεκτονική – Σχεδιασμός του χώρου. Αρχιτέκτων Μηχανικός με 20ετή εμπειρία, που καλύπτει ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών εφαρμογών σε επίπεδο μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής στην Ελλάδα, ιδιωτικών και δημοσίων έργων, με έμφαση στον τομέα της κατοικίας και των χώρων πολιτισμού και αναψυχής. Εργάστηκε σαν συνεργάτης στα Αρχιτεκτονικά Γραφεία μελετών Δ. Αυγουστίνου το 1995, Κ. Μωραϊτη – Κ. Χελιδώνη (Αρχιτεκτονική Ομάδα ΑΡΣΙΣ) το 1996-1997. Από το 1998-2002 ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολήθηκε με παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε κρατικούς φορείς και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και με έργα του ιδιωτικού τομέα. Από το 2002-2016 ήταν μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου ΚΟΜ37-Αρχιτέκτονες. Έχει αρκετές συμμετοχές και Διακρίσεις σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και κλειστούς διαγωνισμούς με το σύστημα μελέτη – κατασκευή. Από το 2004 συνεργάζεται παράλληλα και με την εταιρεία CeTeC σαν Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Γεώργιος Ορφανός, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, PHd

Ο Γεώργιος Ορφανός γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα. Έχει Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (1990). Επίσης, είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών (1996). Ο Γεώργιος Ορφανός έχει τέσσερις δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος του ΤΕΕ από το 1990. Από το 2006 συνεργάζεται με την εταιρεία CeTeC.

Κατερίνα Μαντζουράνη, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Η Κατερίνα Μαντζουράνη είναι απόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος «Σχεδιασμός φωτισμού – Πολυμέσα ΜΑ » του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια περιβαλλοντικού αστικού σχεδιασμού στο Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC). Έχει ειδικευτεί σε θέματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κτιριακών έργων και διαμόρφωσης ελεύθερων χώρων. Από την αποφοίτηση της εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Την περίοδο 2012-2013 συνεργάστηκε με το γραφείο Αρχιτεκτονικών και Πολεοδομικών Μελετών Χρύσα Διονυσοπούλου & Συνεργάτες. Από το 2012 είναι συνεργάτης της εταιρίας CeTeC.

Σπύρος Βρυνιώτης, Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο Σπύρος Βρυνιώτης έχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια σαν ελεύθερος επαγγελματίας τόσο σε μελέτες όσο και κατασκευές μηχανολογικών εγκαταστάσεων σε πολλά κτιριακά έργα. Έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην κατοικία και τα ξενοδοχειακά. Από το 2004 συνεργάζεται με την εταιρεία CeTeC.

Χρήστος Στεφόπουλος, Μηχανικός Τ.Ε.

Ο Χρήστος Στεφόπουλος αποφοίτησε από το τμήμα Έργων Υποδομής – A.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Έχει άρτια γνώση των περισσότερων σχεδιαστικών προγραμμάτων. Το 1998 ξεκίνησε να εργάζεται ως σχεδιαστής σε διάφορα τεχνικά γραφεία. Το 2001 άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ενώ παράλληλα έχει εξειδικευτεί στην σχεδίαση στατικών μελετών μεταλλικών κατασκευών. Από το 2006 είναι συνεργάτης της εταιρείας CeTeC.

Θωμάς Καραΐσκος, Τοπογράφος

Ο Θωμάς Καραΐσκος αποφοίτησε από το τμήμα Έργων Υποδομής – A.Τ.Ε.Ι. Πατρών το 2006. Συνεργάστηκε με διάφορα τεχνικά γραφεία στην Πάτρα και στην συνέχεια απασχολήθηκε στην κατασκευή του Νέου Λιμένα Πατρών ως τοπογράφος. Από το 2007 είναι παράλληλα συνεργάτης της εταιρείας CeTeC.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτων